massages

Massages zijn vaak fijn om te krijgen. Verschillende massages zijn mogelijk; ter ontspanning, ter preventie van blessures, sportmassages en als onderdeel van behandeling bij oedeem en pijn. Door jaren als fysiotherapeut te werken heb ik veel ervaring met masseren. Ik 'zie' uw lichaam met mijn handen. Daarnaast ben ik me verder gaan scholen in myofasciale release technieken. Deze technieken pas ik toe met de fissioscissors. Het lichaam kan heel goed aangeven waar het vast loopt. Als u maar de tijd neemt om te luisteren!

BEHANDELINGEN

Deze behandelingen vallen niet onder de zorgverzekering en zijn exclusief BTW.

Ontspanning, Preventie, Sportmassage

Eenmalige massage, evt met inzicht beweeggedrag

30 minuten € 43,58

45 minuten € 59,49

60 minuten € 77,18

In 2023!

6 massages

6o minuten                                                               45 minuten

€437,58,- = €72,93 pstk                                                €337,33- = €56,22 pstk

 

WAAR HEB JIJ BEHOEFTE AAN

ONTSPANNING

Door massage van de huid en de spieren ontstaat er doorbloeding. Deze doorbloeding stimuleert het afvoeren van afvalstoffen. Echter naast het fysischeproces wordt er ook serotonine aangemaakt. Dit hormoon zorgt ervoor dat je je fijner gaat voelen en überhaupt kunt ontspannen.

Ren jij jezelf ook regelmatig voorbij? Gun jezelf dan nu kwaliteit tijd! 

PREVENTIE & SPORTMASSAGE
Zodra je veel sport of vaak in dezelfde houding zit creëer je een vast beweegpatroon. Je fascia gaat hierop reageren en wordt stugger op de plaatsen waarop het extra belast wordt. Er kan pijn of een blessure ontstaan. Om dit te voorkomen maak ik de fascia los middels speciale technieken en met de fisioscissors.  Geef jij werk en sport prioriteit? Zorg dan dat je lijf blijft functioneren!
OEDEEMTHERAPIE (wordt vergoed door zorgverzekering)

Oedeem kan verschillende oorzaken hebben. Meest voorkomend oedeem is secundair, dat wil zeggen oorzaak is niet aangeboren. Door middel van  lymfedrainage massages naast compressietherapie, voorlichting en bewustzijns coaching trachten we om in samenwerking met u weer een leven naast het oedeem op te bouwen.

Wilt u ook met zo min mogelijk oedeem weer dansend door het leven? Maak dan nu een afspraak!

Maak nu tijd voor jezelf!