mindfulness training

Mindfulness training

De start van een nieuw jaar is voor veel mensen een mooi moment om te bedenken wat wil ik aandacht geven in 2020. Waar wil ik dat mijn energie naar toe stroomt? Stel je hebt een prachtig leeg boek voor je.  Hierin mag jij je ideale leven opschrijven. Jij hebt de pen in je handen; wat zou je dan schrijven? Helemaal oprecht vanuit al je eigen wensen, zonder schaamte, zonder rekening te houden met je gezin, je inkomen, je leefomgeving, je huidige baan. Alles is open. Niemand kan jouw verhaal schrijven. Alleen jij! Welke emoties wil je voelen dit jaar? Hoe wil jij je fysiek voelen? Welke belevenissen wil je ervaren? Waarin wil je groeien?

 

Mocht je het leuk vinden om meer uit je leven te halen dan dat je ooit van tevoren hebt gedaan? Overweeg dan een van onze trainingen.

Jaartraining Mindfulness

Het begint bij bewustwording. Op een luchtige, plezierige en down-to-earth manier krijg je door middel van teachings, muziek, opdrachten en stilte momenten inzichten over waar jij nu staat mbt bewustwording. Ben jij op zoek naar persoonlijke balans, wil je meer in het NU leven en even tijd voor jezelf met reflectie? Dan is deze jaartraining van 8 sessies van 2 uur, verspreid over 10 maanden voor jou. Leer de kunst van een mindful leven volhouden en je verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven. Hoe wil jij dat 2020 er voor jou uit gaat zien? Neem contact op via het formulier hieronder en meld je aan!

De locatie: Frans Bekerstraat 1 Veldhoven (Fysiotherapie Veldhoven Zuid)

De investering: €375,-

De data voor 2020 zijn: UITGESTELD VANWEGE CORONA

 •  9 maart
 • 6 april
 • 11 mei
 • 8 juni
 • 14 september
 • 12 oktober
 •  9 november
 • 14 december

8-weekse mindfulness training

Of kies voor de wat intensievere 8-weekse training. Deze is gericht op mensen, die denken dat mindfulness zweverig is en toch relaxter in het leven willen staan. Ben jij op zoek naar persoonlijke balans en wil je meer in het NU leven, bewustwording, tijd voor jezelf, reflectie, bezinning, rust, onthaasten? Dan is dit een leuke training, met ruimte voor interacties en vragen. De Sentias mindfulness training is wel gebaseerd op Jonn Kabat Zinn, maar omdat mijn achtergrond fysiotherapie en bewustzijnscoaching is, heb ik er mijn eigen draai aan gegeven. Het is niet de standaard mindfulnesstraining. Je mag wel je geitenwollen sokken en huispak aan trekken, want die zijn vooral om je lekker warm en comfortabel te houden. Hoe wil jij dat 2020 er voor jou uit gaat zien? Neem contact op via het formulier hieronder en meld je aan!

De locatie: Frans Bekerstraat 1 Veldhoven (Fysiotherapie Veldhoven Zuid)

De investering: €350,-

De data voor 2020 zijn: UITGESTELD VANWEGE CORONA

 • 3,10,17 & 24 maart
 • 7 & 14 april
 • 12 & 19 mei