Bewustzijns Coaching

Mijn droom is een omgeving te creëren waarin mensen met plezier in beweging gezet worden. Door middel van fysieke training zoals dans en oefeningen en ook door middel van cursussen of coachingstrajecten die bewustzijn vergroten waarmee mensen mentaal, emotioneel en zelfs misschien wel spiritueel in beweging gezet worden.

Ga je mee op jouw reis? Niets is verkeerd. Vanuit dit perspectief coach ik mensen. Iedereen is zoals hij of zij is. Gedrag komt vaak ergens vandaan en is verklaarbaar en dat is oke. Op het moment dat je er last van gaat hebben, dan kun je erover denken om te veranderen. Als bewustzijnscoach stel ik je vragen. Vragen waarbij je in jezelf opzoek gaat naar antwoorden. En door dat zoeken creëer je nieuwe perspectieven over de situatie. Als fysiotherapeut geef ik advies en geef ik je opdrachten. Als coach juist NIET. Want ik kan niet weten wat er in jouw hoofd omgaat. Waar jouw antwoorden vandaan komen is voor mij ook altijd weer een verassing. Met oprechte nieuwsgierigheid ga ik door met vragen op de antwoorden die ik van jou krijg. We gaan op die manier verder kijken en zoeken waar de kern ligt. Vaak levert dit hele bijzonder mooie en diepe inzichten.

“Tijdens mijn coaching bij Lousanne heb ik eindelijk stappen durven zetten die ik heel lang uitgesteld had. Zoals ontslag nemen bij mijn werk om voor mijzelf te kunnen beginnen. Lousanne pakt tijdens de sessies echt door, ze voelt precies aan wanneer het ego af begint te leiden. Door haar oprechte nieuwsgierigheid weet ze daar dan precies de juiste vragen neer te leggen waardoor er diep tot in kern van het probleem doorgedrongen wordt. Elke sessie is een verademing en ik ben super dankbaar dat zij zo heeft doorgezet tijdens deze coaching om mij te brengen waar ik nu ben. “